Ervaar wijn

New Cork City werd in 2010 opgericht door Jordi Kelgtermans. Zijn interesse voor goede wijn kwam in een stroomversnelling toen hij een huis kocht in Houwaart, hartje Hageland.
 

Steeds op zoek naar nieuwe unieke ervaringen, houden we de vinger aan de pols van de wijnindustrie. Wij delen onze ervaringen graag met jou. Tijdens een gezellige degustatie of wandeling, leer je alles over onze wijnen en wat ze zo uniek maakt.

 

 

Het wijnevenement bij jou in de vereniging

Voor wijndegustaties in clubverband, heeft New Cork City iets speciaals in petto. Jij brengt de mensen samen en stelt een locatie ter beschikking. Wij zorgen voor de rest. Aan de hand van videoreportages en unieke verhalen, leer je meer over onze wijnen en hun specifieke eigenschappen. Aan de hand van een degustatie van een zestal wijnen, kies je zelf wat je lekker vindt. Een gezellige avond onder leden, wij zorgen voor alles. Levering aan de club is gratis.

 

 

 

De wijndegustatie bij jou thuis

Breng een groep van minstens 12 mensen samen en nodig ons uit. Plezier gegarandeerd. Op speciaal verzoek, kunnen wij altijd iets exclusiefs voorzien. Houd rekening met een minimumbestelling. Vraag naar onze beschikbaarheid.

 

 

 

 

 

De wijnwandeling in het Hageland

Wij stippelen wandelingen voor groepen uit in het Hageland, met de mogelijkheid om onderweg locale en andere wijnen te degusteren. We eindigen in de wijngaard van Joerie Röttger om de beste wijn van België, Den Houwaart, te proeven. De perfecte wijnervaring.

 
  

 

 

Leuke geschenken

Een mooi wijnpakket of een waardebon, het kan allemaal. Vraag naar ons aanbod.