NCCprijslijst2014v1.pdf

 

Waarom wijn kopen bij NEW CORK CITY?

 
 
New Cork City beperkt zich niet tot een land of regio. Een goede wijn kan van over heel de wereld komen en daar zoeken we dus ook: laat je verrassen door het beste uit Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal en Duitsland, maar ook Argentinië, Chili en Zuid-Afrika.
 
NEW CORK CITY heeft 5 peilers:

 I > LAGE KOSTEN: onze wijn wordt niet verkocht vanuit een deftige winkel met uitzicht op een dure winkelstraat. Alles wordt simpel opgeslagen en dus betalen wij geen extra kosten voor huur, ligging of bijvoorbeeld muziekrechten. Deze lage kosten vertalen zich in onze prijzen.

 II > LAGE MARGES: en dus betaalbare wijn. New Cork City wordt uitgebaat in bijberoep en bijgevolg kunnen de marges laag gehouden worden.

 III > HOGE KWALITEIT: wij zijn steeds op zoek naar dat pareltje wat nog niet ontdekt is of niet de aandacht krijgt die het verdient. Onze wijnen zullen dus zelden boven de €20 uitkomen. Wij zien het niet als uitdaging om een goede wijn te vinden voor €150.

 IV > PERSOONLIJKE SERVICE: je kan steeds bij ons terecht met al je specifieke vragen of noden. Een uitgebreid menu voor vrienden? Vraag ons achter bijpassende wijnen. Ook als wij bepaalde wijnen niet in ons gamma hebben, kunnen wij onze contacten aanwenden om je toch te bedienen. Tegen de beste prijzen uiteraard. Test ons.

 V > VERNIEUWEND: er zijn schitterende grand crues die een even geniale buur hebben zonder label. Die zoeken wij. En wij doen dat op permanente basis en vernieuwen op die manier steeds ons aanbod. Voor ieder wat wils.
 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

LAAT JE VERRASSEN...

 
Wij zijn constant op zoek naar nieuwe pareltjes, dus ook jouw smaak zit er zeker bij. Aarzel niet ons te contacteren.
Het leven is te kort om slechte wijn te drinken.